Mrkvovo-celerový salát

Mrkev i celer pro velký obsah vlákniny se hodí k čištění střev. Mrkev i čerstvý celer jsem nahrubo nastrouhala, přidala jsem pár kuliček namočené cizrny (12 a více hodin), celé jsem zalila uvařenou Hraškou ( Hrašku povařit nejméně 20 minut) s dionskou hořčicí, přidala jsem trochou čerstvého zázvoru a pórku.
CELER v zažívacím traktu působí proti bakteriím a plísním. Proto infekci působí v oblasti ledvin a močových cest. Je to diuretikum tudíž podporuje tvorbu moči, rozpouští usazeniny, pomáhá při dně, revmatismu, artritidě.
MRKEV nasává škodliviny ze střeva, střevo z krve a tak se vlastně čistí krev, mysl, tělo. Mrkev je účinná při revmatických potížích kloubů, tuhnutí vaziv a svalových křečích, při virózách a imunitních oslabeních, intoxikacích léky včetně antibiotik.


ZÁZVOR podporuje trávení, prevence proti chřipce, rýmě i rakovině a v neposlední řadě má také afrodiziakální účinky.


PÓREK nedává šanci bakteriím a plísním, z těla doslova vyžene, čistí žaludek a zefektivňují průchodnost ve střevech.


HRAŠKA dodá kvalitní rostlinné bílkoviny.

Leona Kysilková
Baví mě rozmotávat životní příběhy. Hledám v nich souvislosti mezi naším chováním a nemocemi. Nacházím řešení a tím vám pomáhám k uzdravení. Můj příběh si přečtěte zde >>
Komentáře
  • Stáhněte si eBook ZDARMA

    2 kroky k pevnému zdraví a energie na rozdávání.

  • Nejnovější příspěvky
  • Rubriky
  • Spolupracuji
    Štěpánka Procházková http://www.vyzivovy-poradce.net/